17.1.20

Πορνεία: Οίκος ανοχής με κούκλες στη Σλοβενία

Στη συνοριακή πόλη Σέζανα της Σλοβενίας άνοιξε ένα πορνείο, το πρώτο στο είδος του στα Βαλκάνια.

Δύο επιχειρηματίες άνοιξαν ένα ασυνήθιστο και πρωτότυπο στο είδος του, «οίκο ανοχής».


Σε αυτή τη μικρή πόλη στα σλοβενικά-ιταλικά σύνορα, άνοιξε ένα μπουρδέλο που ο ρόλος των ιεροδούλων αντικαθίσταται με κούκλες. 


Αυτός ο τύπος του 'δημόσιου σπιτιού' που ονομάζεται «Doll House» θα διαθέτει αρχικά δύο πλαστικά κορίτσια στους πελάτες και σύντομα θα προστεθεί και ένα «αγόρι» για τις ανάγκες του νεότερου φύλου καθώς και του ομοφυλόφιλου πληθυσμού.


« Είναι ειδικές κούκλες σιλικόνης υψηλής ποιότητας. Είναι ζεστές, έχουν θερμοκρασία παρόμοια με το ανθρώπινο σώμα. Η μία έχει μαύρα σγουρά μαλλιά και η άλλη είναι ξανθιά.


 Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν ό, τι προτιμούν με μια γυναίκα, αλλά για λόγους υγιεινής θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό και να χειρίζονται προσεκτικά αυτόν το σύγχρονο εξοπλισμό αγάπης, ώστε να μην υποστούν βλάβη, λέει η  Σάντρα Νέγκρο.


Διευκρινίζει ότι η υγιεινή που ακολουθείται είναι πολύ υψηλή:

«Μετά από κάθε χρήση, οι κούκλες απολυμαίνονται και καθαρίζονται με ειδικά καθαριστικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτόν και είναι μέρος του προδιαγραφόμενου εξοπλισμού συντήρησης», λέει η Νέγκρο.


Οι κούκλες παραχωρούνται στους πελάτες για το σεξ της προτίμησής τους με την ώρα. Για 30 λεπτά το κόστος είναι 60 ευρώ, για μία ώρα 80 ευρώ και για δύο ώρες ‘περιπέτειας’ 120 ευρώ.


Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συγχρόνως βίντεο και παιχνίδια για ενήλικες και ακόμη στο τέλος έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ντους.

Η επινόηση αυτού του είδους 'δημόσιων σπιτιών' έχει το 'πλεονέκτημα' στην εποχή μας ότι δεν υπάρχει εκμετάλλευση γυναικών, όπως συνήθως συμβαίνει στους οίκους ανοχής.

Από τον βαλκανικό Τύπο 17 Ιαν 2020--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: