8.11.19

Η απλότητα ορισμένων προέδρων κρατώνΟ πρόεδρος της Αυστρίας στο μετρό


Νοέμβριος 8, 2019.

Συνήθως σχολιάζονται οι κρατικοί αξιωματούχοι για θέματα που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος και όχι τόσο για την απλότητα και τη σεμνότητά τους, τις προσωπικές ιδιαιτερότητες.Φωτογραφία του προέδρου της Αυστρίας, Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν , αναδύεται στα αυστριακά μέσα ενημέρωσης αυτές τις ημέρες, ενώ πηγαίνει στην εργασία του με το μετρό έχοντας σημειώσεις στο χέρι για τις καθημερινές δραστηριότητές του.


Χωρίς το «φόβο του λαού» ακολουθεί τις συνήθειες ετών ως καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Βιέννης. Στην εργασία του πηγαίνει με το τρένο.


Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων κάτω από αυτές τις φωτογραφίες σχολιάζουν ότι μπορεί κανείς να δει τυχαία τον Πρόεδρο στο μετρό, στο τρένο ή στο δρόμο της Βιέννης.


Την ίδια απλότητα έχει και ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς, που ο φακός τον έπιασε να συναλλάσσεται σε ATM, όπως ο κάθε πολίτης της χώρας αυτής, σημειώνουν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης.


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.grΔεν υπάρχουν σχόλια: