30.9.19

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί επέλεξα την Τουρκία να επενδύσω…Σεπτέμβριος 30, 2019.


Η διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ, επικρίθηκε έντονα από την Οργάνωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Αρμενικής Διασποράς στις ΗΠΑ,  την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής (ANCA) για την επιλογή της να επενδύσει σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στην Τουρκία.Η αρμενική οργάνωση έγραψε στην Καρντάσιαν, της οποίας ο πατέρας, ο δικηγόρος Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν Αρμένης και στήριζε τις προσπάθειες των Αρμενίων να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, γιατί επέλεξε αυτή τη χώρα για την παραγωγή των προϊόντων (εσωρούχων) της.


Η επιχειρηματίας είπε ότι η ερευνητική ομάδα της έχει δείξει ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν στην Τουρκία, το κόστος παραγωγής των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στη χώρα δεν είναι υψηλό, οι μισθοί των Τουρκάλων και των μεταναστριών που εργάζονται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας είναι αρκετά χαμηλοί  και η νομισματική κρίση που ξέσπασε από το περασμένο έτος, οδήγησαν στο γεγονός ότι η λίρα έχασε σχεδόν το ένα τρίτο της αξίας  της έναντι του αμερικανικού δολαρίου. Όλα αυτά, συχνά, προσελκύουν διάφορες ευρωπαϊκές και άλλες δυτικές εταιρείες.


Η τηλεοπτική σταρ δείχνει ότι αντιτίθεται στις διακρίσεις οποιαδήποτε προσώπου ή έθνους βασισμένες στο παρελθόν και εξέφρασε την πίστη της στη συνεργασία με ανθρώπους διαφορετικών απόψεων και θέσεων.


Σημειώνεται ότι η Τουρκία απορρίπτει κάθε ισχυρισμό ότι προκάλεσε Γενοκτονία στους Αρμενίους και άλλα έθνη τη δεύτερη δεκαετία του 20ου αιώνα.
--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.grΔεν υπάρχουν σχόλια: