17.2.19

Νέο βιβλίο για το Βατικανό: το 80% του κλήρου είναι ομοφυλόφιλοιΠερίπου το 80% των ιερέων του Βατικανού είναι ομοφυλόφιλοι, όπως γράφει ο πρώην σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησης, Φρεντερίκ Μαρτέλ.Υπενθυμίζοντας το φαινόμενο ως «Ομοφοβική υποκρισία  του Βατικανού», ο Μαρτέλ στο βιβλίο του «In the Closet of the Vatican», αναφέρεται στις υποτιθέμενες μυστικές σχέσεις,  άνδρες πόρνοι και στην εντυπωσιακή υποκρισία από τις ανώτερες αντι-γκέι δομές της Καθολικής Εκκλησίας.


Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει ότι οι ιερείς αυτοί ορισμένοι ομοφυλόφιλοι ιερείς έχουν αποδεχθεί τη σεξουαλικότητά τους, άλλοι την κρατούν μυστική και ορισμένοι την εκθέτουν, θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ωστόσο μερικοί από αυτούς σε όλη τους τη ζωή αρνούνται τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, όπως σημειώνει η εφημερίδα «The Guardian».


Το 570 σελίδων βιβλίο, το οποίο ο συγγραφέας Μαρτέλ προετοίμαζε επί τέσσερα χρόνια, θα δημοσιευθεί σε οκτώ γλώσσες σε 20 χώρες την επόμενη Τετάρτη που συμπίπτει με την ημέρα έναρξης της μεγάλης διάσκεψης του Βατικανού για τη σεξουαλική κακοποίηση.


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: