7.4.18

Σκόπια: Πολιτικοί κατηγορούνται για δολοφονία αγριόχοιρων σε πάρκοΣκόπια.

Ο μη κυβερνητικός οργανισμός «Anima Mundi» ανακοίνωσε ποινικές διώξεις σε εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα που σκότωσαν  αγριόχοιρους στο εθνικό πάρκο ‘Γιάσεν’, παραβιάζοντας το «νόμο περί κυνηγιού».«Περιμένουμε την πιο αυστηρή τιμωρία για παραβίαση της περιόδου για το κυνήγι αγριόχοιρων, από το κράτος,  για αυτούς που αποκαλούνται «Vip κυνηγοί στο Γιάσεν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο οργανισμός  προς το μέσα ενημέρωσης.


Προσθέτει, μάλιστα, ότι η δολοφονία των 57 ευφυών και συνειδητών ζωντανών όντων προκαλεί αηδία σε κάθε φυσιολογικό άτομο.


Ο  «Anima Mundi» αναφέρει ότι οι «κυνηγοί» των αγριόχοιρων,  τα ζώα που ταΐζονται στο εθνικό πάρκο ‘Γιάσεν’, ζώντας σε ένα περιορισμένο χώρο, πραγματικά εκδήλωσαν τα δολοφονικά τους ένστικτα.


Ο μη κυβερνητικός οργανισμός προσθέτει: «Οι ανώτεροι πολιτικοί που φωτογραφήθηκαν χθες σαν να απολαμβάνουν τη φύση,  φωτογραφήθηκαν με τα σκοτωμένα ζώα που ζουν σε μια περιφραγμένη περιοχή, χωρίς τη δυνατότητα διαφυγής τους και σκοτώθηκαν για να διασκεδάσουν, δίνοντας τους  μια  λεία εύκολη χωρίς ιδρώτα σύμφωνα με τα χρήματα που πρόσφεραν για αυτήν την ικανοποίηση».


(Στοιχεία από makfax.com.mk)

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: