10.12.16

Σαουδική Αραβία: Θα θανατωθεί, δημόσια, άλογο λόγω …της ομοφυλοφιλίας του!
Η Σαουδική Αραβία αποφάσισε την εκτέλεση ενός αλόγου, μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, λόγω της ομοφυλοφιλίας του!


Αυτό αποφασίστηκε  από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλουαλέντ μπιν Ταλάλ, στον οποίο ανήκει το άλογο και είχε πληρώσει για αυτό πολλά χρήματα για να το αποκτήσει, όπως αναφέρουν τα ‘Νέα της Βαγδάτης’.Σχολιάζοντας το θέμα ο Σεΐχης Αμντούλ Ραχμάν Σίντ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος «Προώθηση της Αρετής», δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια ασθένεια που για αυτήν δεν γνωρίζουμε πολλά», πρόσθεσε ότι «στο Βασίλειο οφείλουμε να προστατεύσουμε από τέτοιες μολύνσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορούμε να κάνουμε και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να προστατεύσουμε τα ζώα μας από την ασθένεια αυτή ώστε η ιερή γη μας να είναι καθαρή».Η Αρχή τόνισε ότι η διαδικασία εκτέλεσης του αλόγου θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση στις 28 Δεκεμβρίου «ο στόχος είναι να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ότι δεν θα γίνει ανεκτή στη χώρα».Κάθε χρόνο στη Σαουδική Αραβία εκτελούνται περίπου 25 με 35 χιλιάδες ύποπτα ‘gay’ ζώα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αμερικανικής ένωσης «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων». 


Οι εκτελέσεις αναφέρονται σε σκύλους, γάτες, άλογα και καμήλες, τα οποία αποκεφαλίζονται μπροστά από πλήθη ανθρώπων.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένοι ιδιοκτήτες αλόγων  από της Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρθηκαν να αγοράσουν άλογα για να αποτρέψουν την εκτέλεσή τους, αλλά οι αρχές του Βασιλείου εξακολουθούν να αρνούνται τη διαπραγμάτευση για το θέμα αυτό.


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


1 σχόλιο:

evellyn είπε...

Κανενα ζωντανό πλην του ανθρώπου δεν δύναται να έχει ομοφυλοφιλική ταση. Είναι επιλογή μόνο των ανθρώπων, και μόνο όσων έχουν βαρεθεί την φυσιολογική ερωτική πράξη αλλά και τους αμέτρητους ερωτικούς συντρόφους του αντίθετου φύλου που είχαν.

Η δολοφονία αθώων ζώων δήθεν γιατί είναι ομοφυλόφιλα, είναι ψευδείς. Απλώς εκφράζουν κτηνωδία απέναντι στα ζωντανά. Ή παρερμηνεύουν φιλικές συμεπριφορές των ζώων. Κια τις 2 περιπτώσεις,είναι απαράδεκτοι.