12.1.15

Οι Σαουδάραβες χαίρονται με το χιόνι
Το χιόνι, που είναι σπάνιο στη Σαουδική Αραβία, έχει ‘τρελάνει’ τους Σαουδάραβες, ιδιαίτερα στην περιοχή του Ταμπούκ, όπου πήγαν για να  παίξουν με το ασυνήθιστο φαινόμενο στη χώρα τους.


Το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων δημοσιεύει φωτογραφίες  Σαουδαράβων  στις χιονισμένες τοποθεσίες να παίζουν σα μικρά παιδιά.Πολλές φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα, προξενώντας μεγάλη εντύπωση.

Άλλοι έχουν δημιουργήσει χιονάνθρωπο, άλλοι κάνουν τσουλήθρα στο χιόνι «όπως κάνουν επάνω στους αμμολόφους», γράφει το δημοσίευμα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, οι λάτρεις της υπαίθρια κατασκήνωσης, «δεν έχασαν την ευκαιρία να στήσουν τις σκηνές τους, σκηνές που χρησιμοποιούσαν παλιά οι Βεδουίνοι», όπως σημειώνεται.Η διεύθυνση της Μετεωρολογίας και Περιβάλλοντος, προειδοποίησε ότι το κρύο θα διατηρηθεί στα βόρεια και βορειοδυτικά του Βασιλείου, καθώς κρύες μάζες αέρα έρχονται από το βορρά.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: