15.12.14

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία!
Ο έρωτας της εφηβείας τους ένωσε μετά από 70 χρόνια!

Ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε στην εφηβική ηλικία, ανακάλυψε ο ένας τον άλλον μέσω του Διαδικτύου και η παλιά αγάπη ξαναζωντάνεψε.


Η Αντωνία Γκοτιφρέντι, 86 ετών από την πόλη Μπελάνο της Ιταλίας και ο Τζιοβάνι Μολινάρι, 89 ετών από το Σαν Ντονάτο του Μιλάνο, γνωρίστηκαν το 1944, όταν ήταν και οι δύο νεότατοι.

Εκείνη την εποχή η Αντωνία εργαζότανε ως πωλήτρια σε κατάστημα, ενώ ο Τζιοβάνι ήταν νεαρός στρατιώτης και έγιναν εραστές από τη πρώτη ματιά.

Χώρισαν όταν ο στρατιώτης στάλθηκε στο μέτωπο και στη συνέχεια κατέληξε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ο πόλεμος και τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν σκληρά.  Όταν μετά από χρόνια, επέστρεψε ο Τζιοβάνι, η Αντωνία ήταν, ήδη, αρραβωνιασμένη με έναν άλλον.

Ο καθένας δημιούργησε τη δική  του ζωή και κανείς ποτέ δεν έμαθε τίποτε για τον άλλον.

 Ώσπου... ήρθε το 2011. Τα  εγγόνια τους έγιναν ‘φίλοι’ στο  Facebook.  Οι νεανικές φωτογραφίες του παππού και της γιαγιάς, που χρησιμοποιούσαν οι δύο ‘φίλοι’ έγιναν αιτία να συναντηθούν τα ...γερόντια.

Η συνάντησή τους έγινε σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης. Έγιναν αχώριστοι, μέχρι που αποφάσισαν να σφραγίσουν την αιώνια αγάπη τους με έναν γάμο. Και το έπραξαν.


 Από την εφημερίδα 'Σκιπ'
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: