18.8.14

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης των Σκοπίων στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής
Αύγουστος 18, 2014.

Σε αντίθεση με τον φιλότουρκο πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, που πήγε διακοπές στη θερινή περίοδο στην Τουρκία (Αλικαρνασσό), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του νοτιοσλαβικού κράτους, προτίμησε να περάσει μερικές ημέρες στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.


Ο Ζόραν Ζάεφ, πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, όπως δημοσιεύει το κανάλι ‘5’ των Σκοπίων, ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, μάλιστα,  το επιβεβαίωσε και το ίδιο του το κόμμα (που προφανώς δεν πάσχει από ιδεολογική ίωση, όπως το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι).

Σύμφωνα με την αναφορά του καναλιού «όπως κάθε πολίτης της χώρας μας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες (και όχι με το δημόσιο χρήμα) βρίσκει ένα κατάλυμα για τις θερινές διακοπές του, έτσι και ο Ζόραν Ζάεφ, πήγε στο Πευκοχώρι σε διαμέρισμα που ενοικίασε ο ίδιος», γράφει το δημοσίευμα.

[ Αρκετά γνωστά ονόματα πολιτικών, αλλά και δημοτικών συμβούλων του Δήμου του Κέντρου των Σκοπίων, έχουν δηλώσει με χαρά και ικανοποίηση ότι πέρασαν τις θερινές τους διακοπές στην Ελλάδα, που είναι μια χώρα τρομερά φιλόξενη].

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: