22.8.14

Βρετανίδα ορκίστηκε να σκοτώσει Αμερικανούς και Βρετανούς στρατιώτες στη Συρία
Αύγουστος 22, 2014.

Μια βρετανίδα, παντρεμένη με έναν εξτρεμιστή του «Ισλαμικού Κράτους» έχει πλημμυρίσει το Twitter με απειλές ότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα σκοτώσει Αμερικανούς και Βρετανούς στρατιώτες στη Συρία.


Η 22χρονη γυναίκα, που μόλις προχθές φορούσε τζιν, αθλητικά παπούτσια και ζούσε με τους γονείς της σε μια γειτονιά του Λονδίνου, άλλαξε εντελώς μετά τα 18 της χρόνια, όταν ασπάστηκε το Ισλάμ και άρχισε να επισκέπτεται ένα ισλαμικό κέντρο στο Levisham.

Με την πάροδο του χρόνου και με την επιμονή της για το Ισλάμ, οι Μουσουλμάνοι που την έβλεπαν στην αρχή με επιφύλαξη, απέρριψαν τις προκαταλήψεις τους όταν διαπίστωσαν ότι η Βρετανίδα Ισλαμίστρια εντάχθηκε στις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους» και πήγε στη Συρία για την υπεράσπιση της Συρίας από τους Δυτικούς.

Η βρετανίδα χρησιμοποιεί το όνομα Καντίτζα και δηλώνει ότι οι γονείς της δεν έχουν ιδέα για το νέο τρόπο της ζωής της.

Η ίδια θα πει ότι από το 2012 αποφάσισε να πάει στη Συρία, όπου εκεί γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της- έναν Σουηδό Ισλαμιστή που υπηρετούσε στο στρατό του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε» και δεν δίστασε να ποζάρει στο Twitter μαζί του με ένα καλάσνικοφ στο ένα της χέρι και το μωρό της στο άλλο.

Μάλιστα, μετά από τη δολοφονία του  Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley, δημοσίευσε ένα σκωπτικό μήνυμα:

«Χα-χα, η Αγγλία τρέμει από το φόβο της. Θέλω να είμαι η πρώτη γυναίκα που θα σκοτώσει Αμερικανούς και Βρετανούς στρατιώτες, εδώ στη Συρία», οι διαχειριστές του Twitter έσπευσαν να διαγράψουν το λογαριασμό  της , με την αιτιολογία ότι υποκινεί με μηνύματα βίας, όπως ανέφερε η βουλγαρική τηλεόραση ‘7’.
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.grΔεν υπάρχουν σχόλια: