12.6.14

Αλβανία: Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης


Ιούνιος 12, 2014.

Τίρανα.

Η αλβανική αστυνομία και οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου σε μια κοινή ‘θεαματική’ επιχείρηση, κατάσχεσαν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Shqip, οι δυνάμεις της τάξης πληροφορήθηκαν για τη λειτουργία ενός εργαστηρίου κοκαΐνης στα Τίρανα αλλά και στην Fushë Kuqe.

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε χθες το βράδυ έναν πολίτη στην Laçi në Morinë, ο οποίος είχε μαζί του επτά κιλά κοκαΐνης. Η επιχείρηση ήταν  ‘άκρως απόρρητη’ και αναμένεται να γίνουν και άλλες συλλήψεις.

Εκτός από τις δράσεις της αστυνομίας στην πρωτεύουσα, επιχείρηση των αστυνομικών αρχών έγινε και στην περιοχή Mamurras, όπου είχαν αποθηκευθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Αποθηκευμένα ναρκωτικά εντοπίστηκαν και στην Πρίστινα και στην Laçi në Morinë.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν 12 κιλά ηρωίνης και 15 κιλά κοκαΐνης. Η επιχείρηση συνεχίζεται τώρα στην Πρίστινα, κάτι το οποίο δηλώνει ότι υπάρχει συγκεκριμένο δίκτυο διακίνησης των ναρκωτικών στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο.

Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και αυτόματα όπλα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: