18.3.13

Η νεαρή νύφη με τους πέντε συζύγους...Μάρτιος 18, 2013.

Μια νεαρή μητέρα από την Ινδία έχει πέντε συζύγους, οι οποίοι είναι αδέλφια. Ζούνε όλοι μαζί στην πόλη Deradun στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Η 21χρονη Βέρνα Ράια ζει σε ένα σπίτι που έχει ένα δωμάτιο και με τους πέντε, τους οποίους ‘παίρνει’ εναλλάξ στο κρεβάτι κάθε βράδυ.


Δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

«Στην αρχή ήταν παράξενο, αλλά τώρα υπάρχει μια συμπάθεια μεταξύ μας», λέει η νεαρή γυναίκα.

Ο πρώτος που την έκανε νύφη δήλωσε: «Κάνουν σεξ μαζί της όλα μου τα αδέλφια, αλλά δεν είμαι ζηλιάρης. Είμαστε μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια».

Σύμφωνα με τις παραδόσεις του χωριού, αφού ο σύζυγος έχει έναν αδελφό, η νύφη πρέπει να τον αποδεχθεί. Με τον τελευταίο από αυτούς νυμφεύθηκε πέρυσι, όταν αυτός έγινε 18 ετών.

Ο μεγαλύτερος είναι 26 χρονών, ο οποίος λέει ότι αποδέχεται τη Ράια για σύζυγό του και είναι ευτυχής που μαγειρεύει, καθαρίζει και φροντίζει το 18μηνο μωρό τους.

«Η μητέρα μου ήταν παντρεμένη με τρία αδέλφια και είχε μάθει να δίνεται σε περισσότερους από έναν άνδρα. Αυτό δεν μας εντυπωσίαζε καθόλου», δηλώνει η Ράια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής ‘sun’.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: