21.1.13

Βουλγαρία: Το χωριό «Μπαράκοβο» κάλεσε τον «Μπαράκ» Ομπάμα να το επισκεφθείΟ Αμερικανός  υπάλληλος της Πρεσβείας παραλαμβάνει το ομοίωμα του Αμερικανού Προέδρου

Ιανουάριος 21, 2013.

Το μικρό χωριό της Βουλγαρίας Μπαράκοβο παρακολούθησε με προσοχή την ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου 2013, το μεσημέρι, άρχισε τη δεύτερη τετραετία του.


Η επιθυμία των κατοίκων του χωριού  Μπαράκοβο έγινε εν μέρει με την παρουσία του πολιτιστικού ακολούθου της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Σόφια, του Richard Damstra,  που του έγινε δώρο η εικόνα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αποτυπωμένη σε χαρτόνι από τους παλιούς και τους νέους του χωριού.

«Δεν ξέρω την προέλευση της ονομασίας του χωριού» δήλωσε η κοινοτάρχης του Μπαράκοβο, Ιουλιέτα Λαζάροβα» και πρόσθεσε ότι κατά την πρώτη θητεία του Προέδρου των ΗΠΑ του έστειλες συγχαρητήρια και τον προσκάλεσε στο χωριό της .

Στο παρελθόν  σο χωριό υπήρχε ένα εργοστάσιο παραγωγής χάρτου, στο οποίο απασχολούνταν  560 εντόπιοι, αλλά σήμερα είναι κλειστό.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: