20.12.12

Σιβηρία: Ρώσοι κυνηγοί έφαγαν τον φίλο τους για να επιβιώσουν
Ο Αλεξέι Αμπντουλάγιεφ ομολόγησε ότι έφαγαν το φίλο τους για να επιβιώσουν

Δύο Ρώσοι κυνηγοί φαίνεται να σκότωσαν ένα τρίτο κυνηγό και τον έφαγαν περιπλανώμενοι επί δύο μήνες στη Σιβηρία, όπου είχαν πάει για κυνήγι.

Το συνεργείο διάσωσης μετά από μία δίμηνη αναζήτησης στην παγωμένη Σιβηρία εντόπισαν με ελικόπτερο μόνο τους δύο από τους τέσσερις φίλους που είχαν χαθεί από τα τέλη Οκτωβρίου.


Μάλιστα ο ένας από τους δύο διασωθέντες, ο Αλεξέι Αμπντουλάγιεφ, ομολόγησε στους άνδρες του συνεργείου διάσωσης ότι για κατορθώσουν να επιβιώσουν αναγκάστηκαν να φάνε τον ένα φίλο τους που, όμως, ήταν, ήδη, νεκρός.

Στην αρχή οι δύο επιζώντες ισχυρίστηκαν ότι ο φίλος τους είχε μείνει στο  σπίτι των κυνηγών, διότι είχε τραυματιστεί.

Οι άνδρες της διάσωσης πήγαν στην καλύβα των κυνηγών, όπου εκεί βρήκαν τα λείψανα του τρίτου κυνηγού, όπου είχαν απομείνει τα οστά του, ενώ στο κρανίο του υπήρχε ισχυρό χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι κυνηγοί δικαιολογήθηκαν ότι ήταν αδύναμος και δεν θα μπορούσε να βαδίσει μέσα στα χιόνια  για  100 χιλιόμετρα. Η σάρκα του τους βοήθησε να επιβιώσουν δύο εβδομάδες.

Η τύχη του τέταρτου μέλους της ομάδας δεν έγινε γνωστή. Η αναζήτηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι δεν πήγαν για κυνήγι αλλά για αναζήτηση χρυσού και παγιδεύτηκαν από χιονοθύελλα στη Σιβηρία, γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: