15.12.12

Βουλγαρία: Ο Μονομάχος Σπάρτακος θα προσελκύσει τουρίστεςΟι Βούλγαροι στο χωριό Σκλάβε θα δημιουργήσουν μια αρχαία αρένα

Δεκέμβριος 15, 2012.

Ο Μονομάχος Σπάρτακος θα αναβιώσει  στο Σαντάνσκι.

Τον επόμενο χρόνο, στο γειτονικό χωριό Σκλάβε θα αναβιώσει το σκλαβοπάζαρο, στο οποίο πωλήθηκε ο θρυλικός Θράκας πολεμιστής, Σπάρτακος.

Θα δημιουργηθεί μια αρένα όπου οι μονομάχοι θα κραδαίνουν ξίφη. Οι Έλληνες ‘Tour operators’, έχουν συμπεριλάβει, ήδη, το χωριό Σκλάβε στις διαδρομές για το 2013.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχο του Σαντάνσκι  Μλάντεν Τίμτσεφ, σε συζήτηση που διοργανώθηκε στο Μπλαγκόεβγκραντ  από την εφημερίδες ‘Στάνταρτ’ και ‘Στρούμα’.

«Ο Σπάρτακος είναι ένα εμπορικό σήμα της Βουλγαρίας, θα προσελκύσει σίγουρα, όχι μόνο τουρίστες από τις γειτονικές χώρες, αλλά και από όλη την Ευρώπη και την Αμερική», είπε η Ζντράβκα Τσίλεβα, ιδιοκτήτης της εταιρείας ‘Άλφατουρς’.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βουλγαρίας υποσχέθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή, γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα της εφημερίδας Στάνταρτ.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: