26.10.12

Οικογένειες πουλούν τις κόρες τους 1000 ευρώ σε Κοσσυφοπέδιο και ΣκόπιαΗ εφημερίδα ‘Ντνέβνικ’ των Σκοπίων γράφει για την εξάρθρωση κυκλώματος στη Γερμανία που διακίνησε περίπου 50 κορίτσια

Οκτώβριος 26, 2012.

Σκόπια. Εγκληματικές ομάδες αγόρασαν έναντι χιλίων ευρώ νεαρά κορίτσια από τις οικογένειές τους στα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο και στη συνέχεια τα μεταπούλησαν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι  κάθε κορίτσι αγοράστηκε από την οικογένειά του 1.000 ευρώ και πουλήθηκε σε χώρες της Δύσης έναντι 10.000 ευρώ.

Υποτίθεται ότι πωλήθηκαν σε οικογένειες χωρίς παιδιά. Ωστόσο η γαλλική αστυνομία εξάρθρωσε ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων και συνέλαβε επτά άτομα καταγόμενα από τα Δυτικά Βαλκάνια.

Στην υπόθεση μπήκε και η γερμανική αστυνομία η οποία συνέλαβε μέλη της ίδιας ομάδας που ζούσαν στη Γερμανία, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: