9.6.12

Οι Ουκρανές …πόρνες αύξησαν την ταρίφα τους λόγω EURO 2012Ιούνιος 9, 2012.
Η  20χρονη Τζούλια είναι πόρνη και περίμενε με ανάμεικτα συναισθήματα τη διοργάνωση του Euro 2012.

Η πρώτη σκέψη της ήταν ότι έπρεπε να ανεβάσει την τιμή του παρτ τάιμ εξαιτίας των τουριστών που θα κατέκλυζαν στη χώρα.


 Θα της δίνονταν έτσι η δυνατότητα να γραφτεί το επόμενο έτος στο πανεπιστήμιο, αλλά διακατέχεται από έναν φόβο και όπως παραδέχεται ‘τα πάντα μπορούν να συμβούν  και είναι φυσικό να φοβούνται πολλά κορίτσια’.

Αρνείται να πει το επίθετό της  στη δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, γιατί φοβάται τις ουκρανικές αρχές. Έχει μάθει βασικές λέξεις στα αγγλικά και προμηθεύτηκε καινούργια μίνι φορέματα και ψηλοτάκουνα υποδήματα, έτσι την ποθούν οι άνδρες.

Το παραδέχεται ότι έχει αυξήσει τις τιμές της από € 75 από μια ώρα σε όλα, το έχει πάει στα 115 ευρώ.

«Αν μαζέψω πολλά λεφτά θα γραφτώ σε μουσική σχολή», λέει, «ονειρεύομαι να γίνω τραγουδίστρια».

Η Τζούλια ήρθε στο Κίεβο, κατά τη διοργάνωση των αγώνων, να πάει με άνδρες έναντι αμοιβής, για να ξεφύγει από την φτώχεια της μικρής γενέτειρας της  στη νότια Ουκρανία. Χωρίς εκπαίδευση κολλεγίου, ελάχιστα προσόντα για δουλειά, με οικογένεια που δεν μπορούσε να την υποστηρίξει. Το καλλίγραμμο σώμα της το ήθελαν πολύ άνδρες και έτσι δειλά στην αρχή ,αλλά με αποφασιστικότητα μετά, έγινε πόρνη από τα 18 της.

Τώρα κερδίζει περίπου 1.000 ευρώ το μήνα και παρέχει υπηρεσίες σε 2-3 άνδρες την ημέρα σε ξενοδοχεία, σε διαμερίσματα και σε αυτοκίνητα. Τα χρήματα αυτά είναι ένα μεγάλο εισόδημα για την Ουκρανία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος μισθός στη χώρα είναι περίπου 300 ευρώ. Το κέρδος όμως έχει το τίμημά του.
«Το επάγγελμα είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή», θα τονίσει. Δεν δίστασε να μας υπενθυμίσει ένα δύσκολο περιστατικό’

Πήγε σε ένα διαμέρισμα στο Κίεβο να συναντήσει έναν πελάτη, αλλά τελικά ήταν δύο άνδρες μαζί.

«Δεν μπορούσα να φύγω από το διαμέρισμα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο, παρά να κλείσω τα μάτια μου»…

Η πορνεία σήμερα στην Ουκρανία ανθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το Κίεβο έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πορνείο.

Μόλις σουρουπώσει ένας μεγάλος αριθμός γυναικών προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δρόμους, στα μπαρ, στα ξενοδοχεία και τα κέρδη είναι υπέρ-αυξημένα από τους χιλιάδες οπαδούς του ποδοσφαίρου που έχουν κατακλύσει τη χώρα.

Το Euro 2012 είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για μας, θα πεί η Τζούλια.

--


Δεν υπάρχουν σχόλια: