14.6.12

Ο κ. Μπουτάρης και οι επενδύσεις στην πόλη Κρούσεβο των ΣκοπίωνΕντύπωση είχε προκαλέσει η στάση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, που χωρίς να κρύβει την εχθρότητα του για τις κάθε είδους εκδηλώσεις που αφορούν εθνικά θέματα, είχε δημιουργήσει προσκόμματα στην παραχώρηση δημοσίων χώρων για τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Από την άλλη όμως, είναι γνωστή και η σπουδή του κ. Μπουτάρη για κοινά προγράμματα με τα Σκόπια και τον Δήμο Κρούσεβου.

— Και ξαφνικά μας λύθηκε η απορία, καθώς τα ΜΜΕ στα Σκόπια μετέδωσαν ότι ο κ. Μπουτάρης, που έλκει την καταγωγή του από τη μεριά της μητέρας του από το Κρούσεβο, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια προσωπική επένδυση, κτίζοντας ένα κτίριο… 31 δωματίων, όπου ένα μικρό τμήμα θα είναι για κατοικία και στο υπόλοιπο θα εκτίθενται παραδοσιακά αντικείμενα και οικογενειακά κειμήλια.

— Ο κ. Μπουτάρης συνεργάζεται με τον Δήμο Κρούσεβου για να ενισχυθεί ο χειμερινός τουρισμός της πόλης και να ξεπερασθούν τα εμπόδια που αντιμετωπίζει το Κρούσεβο για να εξασφαλίσει κοινοτικούς πόρους, λόγω της διαφοράς της ονομασίας. Το σπίτι της μητέρας του χρησιμοποιείται πια σαν ταχυδρομείο, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν το νέο
οικόπεδο, που θα αξιοποιηθεί από τον κ. Μπουτάρη, είναι… προσφορά του Δήμου Κρούσεβου.
Πηγή: Ισχύς

υπουργείο Εξω(φρεν)ικών-ΠΑΡΟΝ
http://diaggeleas.wordpress.com/2012/06/13/

Δεν υπάρχουν σχόλια: