5.4.12

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥΝα κρεμαστούν όσοι ευθύνονται

O εξευτελισμός από την οικονομική κρίση οδήγησε τον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό να πιέσει την σκανδάλη και να βάλει τέλος στη ζωή του, σήμερα το πρωί στη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Το σημείωμα που άφησε είναι συγκλονιστικό. Εξηγεί πως αποφάσισε να βάλει τέλος αξιοπρεπώς πριν αρχίσει να ψάχνει στα σκουπίδια για την τροφή του. 
Επίσης εκφράζει την ελπίδα, οι νέοι να πάρουν τα όπλα και να κρεμάσουν στην Πλατεία Συντάγματος, αυτούς που εξαθλίωσαν την Ελλάδα.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Τα κοινωνικά δίκτυα γίνονται για μια ακόμα φορά το μέσο για τη διοργάνωση συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, αλλά και την Καμάρα Θεσσαλονίκης στη μνήμη του 77χρονου που αυτοκτόνησε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στο Facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί σελίδες με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (18:00) και «Όλοι στην Καμάρα, να μην συνηθίσουμε το θάνατο» (19:00).


Παράλληλα, στο Σύνταγμα σπεύδουν δεκάδες άνθρωποι για να αφήσουν λίγα λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου ο 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.

«Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.

» Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους» αναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: