12.1.12

Νέο πλήγμα για τη δαρβινική θεωρία και την αρχαιολογία!Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στην Παλαιστίνη 400.000 ετών


Ιανουάριος 12, 2012.

Σε ανασκαφές που πραγματοποίησαν  Ισραηλινοί αρχαιολόγοι, κοντά στο Τελ Αβίβ, βρήκαν οκτώ ανθρώπινα δόντια, που όπως αποδείχθηκε είναι ηλικίας 400.000 ετών!


Η ανακάλυψη αυτή έχει οδηγήσει τους επιστήμονες να αμφισβητήσουν την μέχρι σήμερα διαδεδομένη άποψη, ότι ο πολιτισμός προέρχεται από την Αφρική, δεδομένου ότι αυτά είναι πολύ αρχαιότερα από οποιαδήποτε υπολείμματα ανθρώπου,  που έχουν βρεθεί ποτέ.

«Τα δόντια ήταν διάσπαρτα σε διάφορα επίπεδα του σπηλαίου. Εκείνα τα οποία βρέθηκαν σε βαθύτερα επίπεδα είναι περίπου 400.000 ετών, δηλαδή παλαιότερα κατά 200.000 χρόνια από αυτά που είναι  στα υψηλότερα επίπεδα» δήλωσε ο Avi Gopher, διευθυντής του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Ισραήλ.

Ο Gopher είπε ότι τα παλαιότερα λείψανα του Homo Sapiens που έχουν βρεθεί στην Αφρική  μέχρι τώρα, είναι ηλικίας περίπου 200.000 ετών.
Έτσι ‘μεταφέρεται’ το λίκνο του πολιτισμού από την Αφρική στην Παλαιστίνη.

Ο Ισραηλινός αρχαιολόγος δήλωσε ότι τα  ανθρώπινα λείψανα τα ανακάλυψαν το 2006. Ωστόσο, η ανακάλυψη τους δεν ήθελε να αποκαλυφθεί μέχρι να ξεθάψουν αρκετό υλικό και να εφαρμόσουν  όλες τις απαιτούμενες δοκιμές για τη διαπίστωση της ηλικίας τους.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια: