20.10.11

Δεν είναι πατριωτισμός, είναι ο αναδυόμενος ισλαμοφασισμός. Δείτε με προσοχή τις φωτογραφίες!

Ξεκλήρισαν τους Χριστιανούς της Ανατολής και έκαναν τρεις Γενοκτονίες.
Τώρα επιχειρούν να κάνουν πολιτισμική Γενοκτονία εναντίον των Κούρδων.

Οι Κούρδοι είναι 20 εκατομμύρια και ανθίστανται. Δεν θέλουν να γίνουν Τούρκοι, θέλουν να παραμείνουν αυτό που είναι, Κούρδοι, οι Καρδούχοι του Ξενοφώντα.
--
--
Η Τουρκία με το πείσμα του Γενοκτόνου, επιμένει στην πολιτική της αφομοίωσης και της πολιτισμικής Γενοκτονίας.
Χθες, σε επίθεση του ΡΚΚ, έχασαν τη ζωή τους 25 άνδρες, σε μια μάχη που νίκησε ο καλύτερος, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει και το δίκιο με το μέρος του.
Η τουρκική κοινωνία, ανώριμη και βουτηγμένη στις ενοχές των Γενοκτονιών και στον ισλαμοφασισμό, αντί να δείξει την αποφασιστικότητά της να απαιτήσει από το τουρκικό κράτος και την κυβέρνηση να μπει τέλος στον κύκλο του αίματος και να βρεθεί πολιτική λύση στο Κουρδικό Ζήτημα, ξεχύνεται στους δρόμους και αντιδρά με όρους ενός στυγνού ισλαμικού φασισμού.
Κοιτάξτε με προσοχή τις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρατηρείστε τα χαρακτηριστικά ενός λαού που παραληρεί  (με εξαίρεση τους συγγενείς θυμάτων του πολέμου, οι αντιδράσεις των οποίων είναι κατανοητές) και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Εμείς από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι στην Τουρκία, με την υποστήριξη της Δύσης και κυρίως των ΗΠΑ γεννιέται ένας μεταμοντέρνος ισλαμοφασισμός, ο οποίος μελλοντικά θα αποτελέσει σοβαρότατη απειλή για τις γειτονικές χώρες και λαούς και ίσως για ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Υπό την έννοια αυτή, η νίκη των Κούρδων θα αποτελέσει ήττα του ισλαμοφασισμού και μια μεγάλη νίκη για την ανθρωπότητα!
Δεν υπάρχουν σχόλια: