15.7.11

Θεσσαλονίκη: «ΜΙΚΡΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΜε αφορμή την παρουσίαση της επετειακής παράστασης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Μικρά Διονύσια» στο Θέατρο Δάσους την Πέμπτη 14 & Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, με την οποία το Κ.Θ.Β.Ε. γιορτάζει 50 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας, πραγματοποιήθηκε μια πορεία στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 12 Ιουλίου. 


Γ. Αρμένης

Φ. Μπαξεβάνη

Ν. Ψαρράς, Β. Σπυρόπουλος, Δ. Κολοβός, Χρ. Παπαδημητρίου, Δ. Διακοσάββας, Χ. Παπαδόπουλος, Μ. Παπασάββα

Γ. Καραούλης, Ν. Ψαρράς, Φ. Μπαξεβάνη
 
Γ. Αρμένης
Στην εορταστική αυτή βόλτα, συμμετείχαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης, Γιώργος Αρμένης, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Δημήτρης Κολοβός, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Κώστας Σαντάς, Βασίλης Σπυρόπουλος, Νίκος Ψαρράς και όλος ο θίασος της παράστασης του Κ.Θ.Β.Ε. «Μικρά Διονύσια», καθώς και οι σκηνοθέτες Γιάννης Ρήγας και Γρηγόρης Καραντινάκης.

Με σύνθημα «Μια γιορτή για την πόλη», η βόλτα ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι έχοντας ως σημείο εκκίνησης την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, για να ακολουθήσει διαδρομή μέχρι την Πλατεία Αριστοτέλους, κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν διαφημιστικά φυλλάδια της παράστασης. Παράλληλα, ηθοποιοί και συντελεστές έδιναν ραντεβού με τον κόσμο στο Θέατρο Δάσους, για να συμμετάσχουν όλοι μαζί σε μια παράσταση – γιορτή και συγχρόνως ένα ταξίδι μνήμης στο θεατρικό τότε και τώρα του ΚΘΒΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: