22.6.11

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ για να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 120.4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Γ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ
 

Η ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ Σ.Τ.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

 Η ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΥΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ κου Αντωνίου, οι οποίες με διαφορετική – πάντως οπωσδήποτε επιπόλαιη και ρηχή – επιχειρηματολογία απορρίφθηκαν αρχικά και οι οποίες βρίσκονται μετά από τις προσφυγές μας στα χέρια εκείνων των δικαστών οι οποίοι πρέπει να τις κρίνουν και με τις αποφάσεις και ενέργειές τους πρέπει να πάρουν το βάρος της ΔΙΑΣΩΣΗΣ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Σε αυτές τις μηνυτήριες αναφορές αναλύονται εκτενώς όλα τα επίμαχα σημεία που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το ΤΕΧΝΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ και τα οποία έχουν να κάνουν με τα περίφημα SWAPS, τα CDO (ΔΟΜΗΜΈΝΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΆ ΟΜΌΛΟΓΑ), CDS (ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ), τον ρόλο των διεθνών τραπεζών ως διεθνών απατεώνων, όπως η GOLDMAN SACHS, τον τρόπο με τον οποίο μας παρουσίασαν το μνημόνιο ως λύση και γιατί τελικά όσο και αν το προσπάθησαν δεν μπόρεσαν ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν, αγνοώντας προκλητικά όσα προβλέπονται στα άρθρα 28.2 και 28.3 του Συντάγματος.

Με αυτά και με αυτά, προτάσσοντας ΜΕ ΚΥΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ,
  • " ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ
  • ή της "ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ", εφ όσον αποδεχθούμε όλα εκείνα τα μέτρα και τις αποφάσεις που η Ε.Κ.Τ., το Δ.Ν.Τ., η Ε.Ε., οι «ΑΓΟΡΕΣ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ», τα παπαγαλάκια αυτών, βλέπε «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» κ.ά.. … "με τη θέλησή μας", ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΑΝΤΑ για το καλό μας.
ΔΙΑΣΩΣΗ η οποία μας οδηγεί ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ … ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΤΩΝ "ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ" ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …
… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε. σχετικά με τη «συνταγματικότητα» του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,
… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ για να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 120.4 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
( που ΣΥΜΦΩΝΑ με τον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ κου ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΧΕΙ ΉΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ)
  • ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΚΑΙ
  • ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ),
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ.


 Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: