3.5.11

Ιδρυτής Wikileaks: Μηχανή Κατασκοπείας το Facebook…


Μάιος 3, 2011.

«Το Facebook, το Google, το Yahoo και σχεδόν όλες οι αμερικανικές υπηρεσίες WEB για διεπαφές είναι ‘χτισμένα’ από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ», ισχυρίζεται ο ιδρυτής του Wikileaks Julian Paul Assange.


Προσθέτει, μάλιστα, ότι οποιαδήποτε σύνδεση γίνεται με το Facebook, αυτό καταγράφεται αυτομάτως από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για τον εμπλουτισμό μια τεράστιας βάσης δεδομένων που υπάρχει για όλους τους χρήστες.

«Ειδικά για το Facebook, είναι η πιο κρυφή κατασκοπευτική μηχανή,  όπου καταγράφονται τα προσωπικά δεδομένα κάθε χρήστη, των φίλων του, τις διευθύνσεις τους, τον τόπο που βρίσκονται, τις σχέσεις που αναπτύσσουν, τις επικοινωνίες που έχουν…

»Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμες στις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ», δηλώνει ο Assange σε συνέντευξή του προ το  «Russia Today».
Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι το Facebook διευθύνεται από τις υπηρεσίες των ΗΠΑ και υπάρχει, μάλιστα, νομική διάταξη με την οποία οι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες WEB.

Ο ιδρυτής της ιστοσελίδας wikileaks, ανέφερε, ακόμη, ότι τα περισσότερα έγγραφα της ιστοσελίδας του, δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί.

Σύνδεσμος στο σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: