6.4.11

Ο καθ. Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε από το Σπήλαιο των Πετραλώνων

Εχθές, 4 Απριλίου του 2011, κλιμάκιο 50 αστυνομικών(!!!) από το αστυνομικό τμήμα Μουδανιών με την παρουσία δικαστικού επιμελητή, εκτελώντας απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, εκδίωξαν τον καθηγητή Άρη Πουλιανό από το Σπήλαιο Πετραλώνων.

Ο καθ. Πουλιανός ήταν υπέρμαχος της αφρικανοκεντρικής θεωρίας, μέχρι που οι έρευνές του στον σπήλαιο των Πετραλώνων ανέτρεψαν αυτή του την πεποίθηση. Έστειλε το κρανίο σε έξι πανεπιστήμια όπου έγιναν 11 διαφορετικές προσπάθειες χρονολόγησης από διάφορους σημαντικούς ερευνητές, ανάμεσά τους από τον νομπελίστα Άλεν Ναΐρν του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α με τη μέθοδο του «παλαιομαγνητισμού» και από τον Ιάπωνα καθηγητή Μοτόζι Ικέγια με τη μέθοδο της «ηλεκτρονικής στροφορμής». Οι έρευνες επαλήθευσαν την υπόθεση του Πουλιανού.


Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να δείτε εδώ

Διαβάζουμε όμως και κάτι που είναι πολύ πιο τραγικό και από την ίδια την είδηση, και έρχεται να δικαιώσει προηγούμενη ανάρτηση: Λέτε να “ανακαλυφθεί” στην Γερμανία ο αρχαιότερος άνθρωπος;

Οι αρπαγείς του κρανίου και των ευρημάτων του σπηλαίου παρέδωσαν στον καθηγητή Μπράιντιγκερ, γνωστού από την υπόθεση του «μινωικού μικροκέφαλου»* πάνω από 1200 κομμάτια, δεν επέστρεψαν ποτέ.

Ο καθ. Μπράιντιγκερ είχε στα χέρια του για 25 χρόνια το σπανιότατο εύρημα του «μινωικού μικροκέφαλου». Χρειάστηκαν οι καταγγελίες του Άρη Πουλιανού και της εφημερίδας Αδέσμευτος Τύπος για να ενεργοποιηθεί η Αυστριακή Δικαιοσύνη και να αναγκαστεί ο καθ. Μπράιντιγκερ να επιστρέψει το εύρημα.

Μετά από όλα αυτά και ο πιο κακόπιστος μπορεί πλέον να αντιληφθεί τις πραγματικές προεκτάσεις της ιστορίας του σπηλαίου του Αρχανθρώπου,και από που πηγάζει όλο αυτό το απίστευτο μίσος και μένος των  καθηγηταράδων κατά του Α.Πουλιανόυ.


Πηγή: http://visaltis.blogspot.com/2011/04/blog-post_3174.html

1 σχόλιο:

AYTAPKEIA είπε...

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κορυφαίου ανθρωπολόγου Δρα Άρη Πουλιανού (μεταξύ πολλών άλλων: συνιδρυτή Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ανθρωπολογικού Συνεδρίου στο Τόκιο, διοργανωτή 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας, στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982), μετά από την αντισυνταγματική και βάρβαρη εκδίωξή του από το Σπήλαιο των ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΩΝ Αρχανθρώπων Πετραλώνων Χαλκιδικής και το Ανθρωπολογικό Μουσείο που έφτιαξε ο ίδιος και διηύθυνε αμισθί άψογα με συνεχή κρατικό έλεγχο, αφού δεν υπάρχει διεθνώς άλλος ανθρωπολόγος με τις ικανότητές του:
http://www.youtube.com/watch?v=jyyMCFBLImU
(μετά από το 17o λεπτό)

aee.gr

Ένα μικρό δείγμα επαίνων συναδέλφων του:
petralona-cave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181&Itemid=151&lang=el