10.4.11

Έξω από τα δόντια!

THE EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA, Dr Nicolas Kaloy

 Corrigé des statistiques

ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Ο Nielsen Knudsen επανέλαβε λέξη προς λέξη, των όσων εγώ λέγω, από την Γενεύη, και με άρθρα μου και με τις εκπομπές μου από το HighTV που τώρα αναμεταδίδονται μέσω του Dailymotion από το Παρίσι. 
Ασφαλώς και έχει γνώση των εκπομπών μου διότι όσα λέγει είναι κατά λέξιν οι λόγοι μου. Αυτή είναι η αλήθεια και ο ελληνικός λαός πρέπει να την καταλάβει και να αντιδράσει προτού είναι πολύ αργά. 
Διαδώστε τα, όπου μπορείτε, όπως ο Knudsen των Philhellenes που είχε την εντολή και συνεργασία της ELG.. 
--
Από το Blog: SIMONE LE BARON
--
Ο ελληνικός λαός «πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος» έχει τραγικά παραπλανηθεί από τους αγύρτες της πολιτικής στην Ελλάδα. 
Πρώτος υπαίτιος ο «Εθνάρχης» που άρχισε την εκδίωξη των Ελλήνων επενδυτών στα πρόσωπα του Νιάρχου και του Ανδρεάδη.
 Αμέσως, με το μαχαίρι, οι ιδιωτικές επενδύσεις έπεσαν από το 10% στο ...0,6%! Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε;; 
Μετά ο «Χαρισματικός» αρχίζει το λάδωμα του λαού με το «Τσοβόλα δωσ-τα όλα (τα δανεικά)». 
Τώρα ο Καστανίδης θέλει να φιμώσει και το φρόνημα του ελληνικού λαού με τον φασιστικό νόμο περί «ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ» κατόπιν εντολών έξωθεν.

 Η ΕΛΛΑΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ.

 Το Στρατφορ λέγει «δεν έχετε ούτε φίλους ούτε συμμάχους - πρέπει να βρήτε συμμάχους». Πρέπει να βρούμε συμμάχους με τους έτοιμους φίλους μας, την Ρωσία και την Κίνα. 
(Γιατί νομίζετε μας απαγορεύουν στο Μνημόνιο να δανειστούμε, ειδικώς, από Ρωσία και Κίνα;).
Και ο πρωθυπουργός του οποίου ο αδελφός λέγει «είμαι μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικανική καρδιά» υπέγραψε το Μνημόνιο και τώρα καλεί τον ...Soros για να μας «σώσει». 
Τον Σόρος ο οποίος χρηματοδοτεί και την ΕΛΙΑΜΕΠ με τον συστηματικό αγώνα αποδομήσεως του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων.
 Τον Σημίτη που γράφει με πάθος «να εμποδίσουμε και να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους»
Την αφαίρεση της ενδείξεως «Εθνικής» από το λογότυπο του Υπουργείου Παιδείας των Ελληνόπουλων. 
Την ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας να διδάσκει τα παιδιά μας ότι «δεν είμαστε Έλληνες, μας έκαναν».

 Σωρός ενδείξεων!!! 

To Σχεδιάγραμμα πορείας του δανεισμού που σας στέλνω ως att't μιλάει περισσότερο από 1000 λέξεις.Δείτε πού έσπρωξε το χρέος ο Ανδρέας Παπανδρέου.

 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη. Εάν θέλετε ελεύθερα διαδώστε τα παρόντα με την υπογραφή μου 

 Οι εκπομπές  από το Παρίσι μεταδίδονται όλες ως εξής: ανοίγετε Google γράφετε Dailymotion.fr, όταν εμφανιστεί το εκράν γράφετε στο άνω αριστερά μέρος Kaloy.

 Dr Nicolas Kaloy, Geneva, Switzerland, President of the European League of Geneva, ΕLG (Think Tank).

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Dr. Nielsen Knudsen ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ

Ημερομηνία Καταχώρησης Σάββατο 19 Μαρτίου 2011.

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και κατευθυνόμενο άνωθεν Νεο-Ραγιαδισμό της Ελλάδος.
 Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου (Lebensraum). 
Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν.
 Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ….«γρήγορα»! "Fast"!! 
Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών

Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση και εξευτελισμός ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε μέση ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε μέση ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. 
Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει. Ήδη το 1855 σε συνάντηση Τσάρου Νικολάου Α' με τον Άγγλο Πρέσβη ακούστηκε «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει μεγάλη Δύναμη»!!

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. *Ου,μηθείτε τον Αμερικανό Πρέσβη Στερν «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ΑΠ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ». Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».

Αποτέλεσμα άμεσο: 1975-1980: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).
                              1981-1990                  ΑΕΠ       1,5%                                      Ιδιωτ. Επενδύσεις   0,6%

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!

Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%.

Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ….εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ! Τα οποία η Ελλάδα είναι αδύνατο να πληρώσει και αυτό το ξέρουν στην ΕΕ γι'αυτό και ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς για να μας ψηφίζουν. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν και με την φυγή των επενδυτών τον έρριξαν στην ανεργία.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;

Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;

Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» και συμβουλεύει: Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ….«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ και την υποταγή και ραγιαδισμό των Ελλήνων με υποθηκευμένη την περιουσία της χώρας - μέτρο που αποτελεί πρωτιά στην Διεθνή Ιστορία.

Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία! Διερωτηθήκατε;; Γιατί, ειδικώς, στην Τουρκία;;;
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;


THE EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA


(Να μας συγχωρέσει η κυρία SIMONE LE BARON για τις υπογραμμίσεις στις οποίες προβήκαμε στο εξαιρετικό κείμενό της. Γ.Ε.)

2 σχόλια:

Simone Le Baron είπε...

Σας συγχωρώ, σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλο πάσχα!
Simone

Xenon είπε...

Να είστε καλά!
Καλό Πάσχα!
Γ.Ε.