30.4.11

Ρώσοι Αστρολόγοι: Νέος πόλεμος στα Βαλκάνια!...

Η διάσημη αστρολόγος Παβέλα Γκλόμπα προβλέπει ...πόλεμο στα Βαλκάνια...


Москва, 30.април 2011 -Μόσχα.

«Διάσημοι  αστρολόγοι  της Ρωσίας, καθώς και  παραψυχολόγοι, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, σε ένα μέρος για να μιλήσουν τι μας περιμένει στο μέλλον. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους,  μην περιμένετε και πολλά πράγματα», γράφει το δημοσίευμα του inpres και συνεχίζει:


Η  αστρολόγος Παβέλα Γκλόμπα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις  της θα συμβεί  έκλειψη στις 10 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα αρχίσει μια νέα ένοπλη σύγκρουση στα Βαλκάνια και η οποία θα ενθαρρύνει τους τρομοκράτες.

«Πολλοί άνθρωποι,  μου επιτίθενται, επειδή είπα ότι θα ακολουθήσει ηρεμία στη Ρωσία και στη συνέχει έγινε ο σεισμός της Ιαπωνίας. Όμως, η Ιαπωνία δεν είναι Ρωσία. Θα υπάρξουν και άλλοι πόλεμοι στον κόσμο έως το τέλος του έτους, αλλά στη Ρωσία όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η αστρολόγος  Γκλόμπα.

Διάσημοι Ρώσοι αστρολόγοι είχαν προβλέψει το 1939 τον επερχόμενο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος  θα αρχίσει το Μάρτιο του 2014, στη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι ή μερικές ημέρες μετά την ολοκλήρωσή τους. Ωστόσο η Γκλόμπα δεν λέει ποια χώρα θα ξεκινήσει τον νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Το φαινόμενο που ονομάζεται ‘παγκόσμια οικονομική κρίση’ και σύμφωνα με τις περισσότερες πεποιθήσεις  βρίσκεται, ήδη, σε εξέλιξη, η αστρολόγος λέει ότι δεν είναι πραγματική αυτή η κρίση.

Απλά, είναι ένας προπομπός της επικείμενης πραγματικής κρίσης, η οποία όμως δεν αναμένεται στο άμεσο μέλλον, ισχυρίζεται ο αστρολόγος Αλεξέι Κολόμπ.
Ούτε η παραψυχολόγος Λαρίσα Βάις δεν  προοιωνίζει κάτι θετικό.

« Είδα ότι θα διαρκέσει πολύ η άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι πολύ ζεστό. Τα παιδιά που γεννήθηκαν με έξι δάχτυλα θα είναι πολύ ευνοημένα», προσθέτει η Βάις, η οποία πιστεύει ότι τα οράματα της δεν την έχουν εξαπατήσει ποτέ. Στις αρχές του 1996 είχε δει μια γυναίκα να είναι μπλεγμένη  με την εξουσία της Ουκρανίας και τότε η Τζούλια  Τομοσένκο έγινε πρωθυπουργός σε αυτήν τη χώρα έως το 2005.

Η Βάις είπε ότι και τώρα είδε πάλι ότι μια γυναίκα που βρίσκεται στη σκιά του συζύγου της θα αναφανεί στη Ρωσία.
Ο Ανδρέας Ντοντούκοφ, σαμάνος της νότιας Σιβηρίας, από τη δημοκρατία της Τούβα, λέει , ότι το 2009 ξεκίνησε  ο εξουσία του Jama, του Ινδού θεού του Θανάτου.

«Ο καθένας θα λάβει την αμοιβή του για όλα όσα έχει κάνει», προβλέπει ο Ντοντούκοφ.
Στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με τους αστρολόγους, θα υπάρξουν μεγάλες επαναστάσεις στη Συρία και την Υεμένη, οι δυσαρεστημένοι ίσως ρίξουν τον πρόεδρό τους μέσα σε τρία χρόνια.

Η Αλγερία θα συνταραχθεί, επίσης,  από μια επανάσταση αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.

Ο Μουαμάρ Καντάφι, εάν είναι ακριβής η ημερομηνία της γέννησής του, η 7η Ιουνίου, αυτή θα είναι η μέρα του θανάτου του, προβλέπουν οι αστρολόγοι.

--
«Руски астролози предвидуваат нова војна на Балканот!»
ИНПРЕС

Δεν υπάρχουν σχόλια: