20.4.11

Κατασκεύασαν από το 1976 αεροδρόμιο για προσγείωση των UFO!

Οι συνεχείς ...προσγειώσεις των UFO, ανάγκασαν τους κατοίκους να κατασκευάσουν ένα αεροδρόμιο για τους εξωγήινους

Ένα χωριό κοντά στην περιοχή Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, κατασκεύασε την δεκαετία του '70 ένα "αεροδρόμιο για εξωγήινους" ! Η "λειτουργία" του ξεκίνησε 1976, ενώ η κατασκευή του αποτελείται από μία τριγωνική εξέδρα που είναι τοποθετημένη δίπλα στη θάλασσα με το σκεπτικό ότι έτσι η προσγείωση των UFO θα γίνεται ευκολότερα!

Στην είσοδό του είναι τοποθετημένη πινακίδα που αναγράφει "Θέσεις κλεισμένες για ταξιδιώτες του διαστήματος". Μετά από απόφαση του δημαρχιακού συμβουλίου - η οποία ελήφθη με απόλυτη πλειοψηφία- ο δήμαρχος αποφάσισε οι εξωγήινοι επισκέπτες να τυγχάνουν ειδικών προνομίων, όπως να έχουν απαλλαγή από τους φόρους του αεροδρομίου αλλά και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της κοινότητας!

Το έργο είχε κοστίσει τότε περίπου 1300 δολλάρια, αλλά όπως εκτιμούν οι κάτοικοι της περιοχής άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του αφού κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή για να δουν από κοντά το "εξωγήινο αεροδρόμι

"Οι περισσότερες αντιδράσεις είναι σοβαρές. Ένας Αμερικάνος τη δεκαετία του 1980 συνεχάρη το τοπικό συμβούλιο και εξέφρασε το θυμό του προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρήγκαν που δεν έκανε κάτι παρόμοιο", δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Ζαν Περριέ στο dailytelegraph.com.au.

Οι κάτοικοι του χωριού Ares, στο οποίο βρίσκεται το αεροδρόμιο, αφού περίμεναν υπομονετικά 34 ολόκληρα χρόνια μήπως και συμβεί η πολυπόθητη προσγείωση UFO, αποφάσισαν να πάρουν το θέμα στα χέρια τους!

Ετσι πριν από λίγες ημέρες ένας καλλιτέχνης της περιοχής, κατασκεύασε έναν ιπτάμενο δίσκο και με πλήρωμα δύο κατοίκους ντυμένους με εξωγήινες στολές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσγείωση (στη φωτογραφία)! "Ίσως έτσι καταφέρουμε να προσελκύσουμε και τους αληθινούς εξωγήινους να προτιμήσουν το αεροδρόμιό μας για την προσγείωσή τους!", δήλωσε ο καλλιτέχνης.

"Είναι σίγουρο ότι υπάρχει ένας άγνωστος κόσμος στο σύμπαν του οποίου τα όρια είναι πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη και κατανόησή" , είπε ο δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: