13.3.11

Ο σεισμός προκλήθηκε από την πορεία της Σελήνης;


Μάρτιος 13, 2011.

Το ρωσικό δημοσίευμα συνδέει την πορεία της Σελήνης
με την εκδήλωση των γήινων φυσικών φαινομένων
Ρωσικό δημοσίευμα ως κύρια αιτία του σεισμού, των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,  στη θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει την επικείμενη  πορεία της Σελήνης, που ολοένα πλησιάζει προς τη Γη και η οποία θα φθάσει στην πιο μικρή απόσταση, στις 19 Μαρτίου.
(Σχετικά είχαν αναφέρει και οι «Μικρές Εκδόσεις» sτις 9 Μαρτίου:

Έτσι, στις προηγούμενες  πλησιέστερες φάσεις- προς τη Γη- της Σελήνης ήταν το 1955, 1974,1992, 2005. Χρονιές στις οποίες έχουν καταγραφεί ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία οδήγησαν σε τεράστιες φυσικές καταστροφές.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2004 είχαμε το σεισμό και τα παλιρροϊκά κύματα της Ινδονησίας, δύο εβδομάδες πριν την μεγάλη προσέγγιση της Σελήνης προς τη Γη.

Στη διάρκεια του εορτασμού των Καθολικών  Χριστουγέννων, το 1974, όπου πάλι η Σελήνη είχε πλησιάσει τη Γη,  παρουσιάστηκε ο τυφώνας Tracy, ο οποίος κατέστρεψε, κυριολεκτικά, την αυστραλιανή πόλη Ντάρβιν.
Ωστόσο, δεν έχουν καταγραφεί περισσότερα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να συνδέσουν  τον επηρεασμό των δύο ουράνιων μαγνητικών πεδίων με τα γήινα φαινόμενα.
 Και αυτό, γιατί, ακόμη, οι επιστήμονες, δεν έχουν ενδεδειγμένα παραδείγματα σύνδεσης των επίγειων φαινομένων με τις επιδράσεις των  ουράνιων αντικειμένων.


--

Δεν υπάρχουν σχόλια: